Medikal Bentonit Nedir? Ne için, nasıl kullanılır?

0

Medikal Bentonit Nedir? Ne için, nasıl kullanılır?

İtiraf edelim, bize dayatılan her ürünü zararlı olduğunu bile bile kullandık. Ama sağlıklı alternatifleri var ve erişilebilir. Ayrıca  vücuda giren ve atılamayan her türlü patojen, toksin, ağır metal, radyasyon, virüs, parazit ve bakterileri, negatif iyon içeren bentonit gibi bazı maddeler, bunları bağlayıp vücuttan atabilir. Bu demek oluyor ki, bizi başta kanser olmak üzere çoğu hastalıktan ve bizde bıraktığı kalıcı hasarlardan korur.   

Bentonit Nedir?

Bentonit nano kompozit doğal bir maddedir ve yüksek negatif iyon özelliğine sahiptir. Vücuda giren ve atılamayan her türlü  toksin, ağır metal, radyasyon, virüs, parazit ve bakterileri gibi her türlü patojeni hepsini kendine bağlar ve vücuttan atılmasını sağlar. Bentonit kili bu mucizevi etkisini, içinde yüksek miktarda barındırdığı montmorillonit minerali ve negatif iyon yapısı sayesinde başarır. 

Medikal Bentonit; koruyucu hekimlikte detoks amacıyla, hastalıklarda ise; otizm, alzhiemer, parkinson, haşimato, kanser, otoimmün hastalıklar, candida mantarı, başta geçirgen bağırsak ve ülser olmak üzere tüm  mide ve bağırsak hastalıklarında, egzama, sedef, mantar, çölyak, fibromiyalji, epilepsi, helicobacter, hemoroid, kemik erimesi, kistler, romatoitartrit, ruhsal rahatsızlıklar, veba, covid gibi salgın hastalıklar, böbrek, karaciğer ve deri rahatsızlıklarında ve cilt ve ağız bakımında kanıtlanmış araştırma sonuçları bulunmaktadır. Uzman ve doktor tavsiyesi üzerine bentonit ve curcuminli bentonit olarak tedaviyi desteklemek için kür olarak kullanılır. Zehirlenme, kemoterapi, ilaç ve antibiyotik kullanımlarında vücudu zararlı maddelerden arındırır.

FDA’nın 1 numaralı ürün grubunda bulunan bentonit; hiç bir zararlı etkisi olmayan ve gelecekte de olacağı beklenmeyen ürün grubundadır.

Geçirgen Bağırsak Sendromu Nedir? Bentonit ile ilişkisi nasıldır?

Vücudun ikinci beyni olarak kabul edilen ve sindirim sisteminin merkezi olan bağırsakların, sıkı bağ dokusunun açılması sonucu ortaya çıkan bir durumdur. Sıkı bağ dokusu; yalnızca sindirilmiş besinlerin, mineral ve vitaminlerin bağırsaklardan kan dolaşımına girmesine izin veren geçiş noktalarıdır. Bağırsak hücreleri arasındaki bu sıkı bağ dokusu bozulursa, kan dolaşımına zararlı maddeler ve toksinler geçebilmektedir. Bu durum sağlık sistemimizi bozabilecek çok fazla rahatsizlığı da beraberinde getirir.

Geçirgen bağırsak sendromu nelere sebep olur?
  • Gıda duyarlılıkları
  • Bağırsak hastalıkları
  • Otoimmün hastalıkları
  • Tiroit sorunları
  • Emilim bozuklukları
  • Cilt hastalıkları
  • Duygu durum bozuklukları
  • Romatizmal hastalıklar
  • MS
  • Behçet
  • Romatoid artrit
  • Ankilozan spondilit
  • Miyalji, Fibromiyalji…

Konuyla ilgili Hamit Tecer’in açıklamasının yer aldığı videoyu aşağıdaki linke tıklayıp izleyebilirsiniz.

Link: https://www.facebook.com/100076609509884/videos/428707982596456/

    

Nörodejeneratif Hastalıkların Geçirgen Bağırsak ve Bentonit ile İlişkisi.

Emes, Alzheimer, Parkinson, Otizm gibi nörodejeneratif hastalıkların geçirgen bağırsak ve bentonit ile ilişkisi hakkındaki açıklamasını video linkine tıklayıp izleyebilirsiniz.

Link: https://www.facebook.com/100076609509884/videos/642373213962062/

OTİZM VE BENTONİT

Bentonit ve kurkumin kullanan otizmli hasta yakınlarının bentonit kili ve kullanımı hakkında soruları ve otizmin tedavisi konusunda Hamit Tecer’in açıklamaları ve önerileri.

Share.
Leave A Reply