Sole Manyetik Su, Sebze Ve Meyve Canlandırma Seti

0

%90 su olan sebze ve meyveler toplandıktan 10 saat sonra içindeki H²O su molekülleri yapışarak ölür. Bu ölü moleküller hücre kanalımızdan geçemez. Dolayısıyla, sebze ve meyvelerin vitamin ve minerallerinden yeteri kadar faydalanamayız.
İçtiğimiz su ise, kaynağından alındıktan 6-8 saat sonra moleküler olarak birbirine yapışarak hareketsiz hale gelir ve donar, bir anlamda ölür. Ölü su, bedenimizde sadece durgun halde dolaşır ve yeteri kadar oksijen barındırmadığı için hücrelere gerekli mineralleri taşıyamaz, vücudumuza faydasını yitirir. Dahası, mineral eksikliği, damar sertliği gibi birçok soruna neden olabilir.
Su, vücudumuz için gerekli gıdaları, enerjiyi ve şifayı ancak canlı ise aktarabilir.

Peki suyumuzu canlandırıp, kaynağından çıktığı tazelikte içmek mümkün mü?

Sebze ve meyveyi dalındaki gibi taze yemek ister miydiniz?

İşte size en etkili ve en çözüm:

Sole Manyetik Su, Sebze Ve Meyve Canlandırma Tablası

Manyetik Canlandırma Tablası Faydaları

– Vücudumuzdaki canlı su oksijenin, minerallerin, proteinlerin, vitaminlerin ve tüm gıdaların kanımız ile hücrelere taşınmasını ve atık maddelerin vücuttan atılmasını sağlar.

– Sebze ve meyveler vücudunuza vitamin, mineral ve antioksidan takviyesi yapmaktadır. Diğer bir görevi ise sindirim faaliyetlerine yardımcı olmaktır. Bu nedenle sebze ve meyve tüketimi sağlığınız açısından çok önemlidir. Ancak unutmayın ki, sebze ve meyveleri taze olarak tükettiğinizde aldığınız vitamin ve mineral çeşidini arttırabilirsiniz. Taze meyve ve sebzelere beslenmek bizi daha sağlıklı, daha enerjik ve cildimizi dinç yapar.

– Manyetik tablada canlandırılmış su, yüzey gerilmesini azalttığı için, içildiği zaman ağrıyan eklem yerlerindeki iltihap ve asitleri moleküler parçacıklarına ayrılmasına yol açar. Mineralli ve pH yüksek canlı su kesilmiş sinirsel iletimi sağlar ve özellikle eklem ağrılarında, diz ağrıların da acıyı azaltmada yardımcı olur.

– Taşıma pratikliği olduğundan günlük canlı su ihtiyacımızı her yerde karşılayabiliriz.

Manyetik Canlandırma Tablası Kullanım Şekli

– Sole Manyetik Canlandırma Tablası’nı siyah doğal kauçuk kısmı alta gelecek şekilde masanıza yerleştirin.

– Suyunuzu; cam, metal, plastik veya seramik sürahiye doldurun ve tablanın üzerine koyun, 5-10 dakika sonra sürahideki su canlanır. Tablanın taşıma kapasitesi 5 litredir.

– Dışarı çıktığınızda farklı bir su tüketmek yerine evde hazırladığınız canlı ve alkali suyunuzu bir cam şişeye koyup tüketiniz.

– Sürahide canlanan su 10 saat boyunca canlı kalır.

– Sole Manyetik Canlandırma Tablası’nı kesinlikle bulaşık makinesinde yıkamayınız. Temizlemek gerektiğinde nemli bir bezle siliniz. Senede bir defa zeytinyağı ile siliniz.

– Aşırı sıcaktan koruyunuz, üzerine çaydanlık ya da sıcak tencere koymayınız.

– Sole Manyetik Canlandırma Tablası, kütük kayın ağacından güçlü neodyum mıknatıslarla imal edilmiş olup ömür boyu kullanacağınız bir üründür.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version